In verband met de vakantieperiode kan een webshopbestelling die verzonden moet worden wat langer op zich laten wachten dan gebruikelijk! 

'Geuren zorgen voor herinneringen en emoties.'

Koop hier de beste wasparfum van Lavayette, wasdrogerballen van Merino wol en betaalbare wasmiddeldoekjes

Kun jij ook zo genieten van was die heerlijk ruikt? Dat je als je binnenkomt de was die boven hangt al ruikt en ook wanneer je de was ophangt, strijkt en in je kast legt? Doordring je was en je ruimtes van de heerlijkste geuren door deze heerlijke wasparfum te gebruiken.

De wasparfums van Lavayette zijn echt dé beste wasparfums die er zijn. Ze hebben stuk voor stuk een heerlijke geur en zorgen ervoor dat je wasgoed nog lekker lang naar jouw favoriete parfum voor de was blijft ruiken. Ze zijn verkrijgbaar in flacons van 200 ml (ongeveer 20 wasjes) en 500 ml (ongeveer 50 wasjes).

Voeg een geur toe aan je was en verwen je zelf met dit luxe product dat je een goed gevoel geeft. Het is niet zo maar een geurtje bij de was De producten van Lavayette zijn helemaal top.

Ervaar het zelf en laat je was altijd lekker fris ruiken.  Je wil vast nooit meer anders als je eenmaal de wasparfums van Lavayette geprobeerd hebt. Ze geven langdurig een heerlijke geur af aan je wasgoed. Of je het nu gebruikt voor je dekentjes en kussentjes op de bank, je beddengoed, je sokken of voor al je was. Ook is het heerlijk om je jassen ermee te wassen. Ervaar het zelf.  Je zult er geen spijt van krijgen en je wil net als ik vast nooit meer anders. 

Probeer het nu! Succes gegarandeerd ;-).  

Shop hier de Lavayette wasparfums, wasmiddeldoekjes en wasdrogerballen

De wasparfums zijn verkrijgbaar in 200 ml en 500 ml.

Omdat de website binnenkort compleet vernieuwd wordt, is het aanbod online nu minder groot dan dat jullie gewend zijn. Alles is sowieso te bestellen via de mail, app of een privé bericht op Facebook of Instagram. 

Lavayette in 200 ml kopen of de 500 ml fles Morning Dance of Prairie Rose? Stuur een mail of appje.

Je kunt ook contact opnemen met me voor de wasdrogerballen, wasmiddeldoekjes en de testcase waarin alle 9 geurtjes van 25 ml in zitten.

 

Lavayette verkoopt 9 luxe wasparfums en daarnaast wasmiddeldoekjes (Laundry Leafs) en wasdrogerballen. Deze wasmiddeldoekjes zijn geurloos en daardoor perfect te combineren met de wasparfums. Alle wasgeuren van Lavayette zijn super lekker. De parfums zijn super geconcentreerd waardoor je ze ook na het wassen nog heel goed ruikt. Ook verkoopt Lavayette testcases met alle 9 geuren in flesjes van 25 ml, waardoor je ze allemaal eens uit kunt proberen. En ik wil je zeker als tip meegeven dat je dan gewoon allemaal moet proberen, ook al heb je het idee dat je sommige minder lekker vindt ruiken. Natuurlijk is geur erg persoonlijk, maar ik vind dat ze echt allemaal super lekker uit je wasmachine of droger. Nog lekkerder dan dat ze zo ruiken. Bovendien zorgt voor afwisseling van de wasparfums ervoor dat je er zelf ook niet "geurdoof" voor wordt en er dus optimaal van kan blijven genieten. 

Ook de drogerballen (drogerbollen) zijn ideaal om een lekkere geur aan je was toe te voegen en ze zorgen er ook voor dat je kleding minder kreukt. Deze XL wasdrogerballen zijn gemaakt van 100% merino wol uit Nieuw-Zeeland en kun je wel 1000 keer gebruiken in de droger. Deze ballen voor de droger zijn duurzaam in gebruik. Daarnaast belooft Lavayette dat je was sneller droogt en als je de droger minder lang hoeft te laten draaien, dan bespaart dat weer kosten. 

De wasgeurtjes van Lavayette hebben een heerlijke geur die lekker lang blijft ruiken. Verwen jezelf met de beste wasparfums. Als je deze eenmaal gebruikt hebt, wil je vast niet meer zonder. 

 

Je gebruikt de wasparfum door een scheutje (van ongeveer 10 ml)  aan het bakje van de wasverzachter toe te voegen of door wat op de wasdrogerballen te sprenkelen. Ik zou je willen adviseren om het te gebruiken in combinatie met een geurloos wasmiddel zoals bijvoorbeeld de Laundry Leafs. Met een flesje van 200 ml kun je dus zo'n 20 wasjes draaien. 

 

 

Wasparfum, een verrijking voor je wasgoed.

Als ik eenmaal ergens enthousiast over ben, dan zal ik dat zeker laten merken en zo is het ook met de wasparfums van Lavayette. Het verbaast me soms, wanneer ik op markten sta, dat er nog zoveel mensen zijn die nog nooit van wasparfums gehoord hebben of het nog nooit uitgeprobeerd hebben. Voor mij is het gebruik van wasgeurtjes al lang niets nieuws meer en ook voordat ik zelf wasparfums ging verkopen gebruikte ik deze al met regelmaat. Ondanks dat ik de wasparfums van de Italiaanse merken ook altijd best goed vond ruiken, kon ik me wel een beetje storen aan de wat chemische luchtjes die deze met zich meebrachten.  Toen ik zelf op zoek ging naar een uitbreiding voor mijn assortiment heb ik verschillende geurtjes bij de was gebruikt en geprobeerd. Uiteindelijk kwamen de wasparfums van Lavayette als beste uit de bus.

Lees meer »