Wasparfum, een verrijking voor je wasgoed.

Gepubliceerd op 29 april 2024 om 20:34

Als ik eenmaal ergens enthousiast over ben, dan zal ik dat zeker laten merken en zo is het ook met de wasparfums van Lavayette. Het verbaast me soms, wanneer ik op markten sta, dat er nog zoveel mensen zijn die nog nooit van wasparfums gehoord hebben of het nog nooit uitgeprobeerd hebben. Voor mij is het gebruik van wasgeurtjes al lang niets nieuws meer en ook voordat ik zelf wasparfums ging verkopen gebruikte ik deze al met regelmaat. Ondanks dat ik de wasparfums van de Italiaanse merken ook altijd best goed vond ruiken, kon ik me wel een beetje storen aan de wat chemische luchtjes die deze met zich meebrachten.  Toen ik zelf op zoek ging naar een uitbreiding voor mijn assortiment heb ik verschillende geurtjes bij de was gebruikt en geprobeerd. Uiteindelijk kwamen de wasparfums van Lavayette als beste uit de bus.

Er zijn 9 verschillende geuren en deze komen echt super lekker uit je was. In de flesjes ruiken ze misschien nog wat heftig, omdat ze super geconcentreerd zijn. Dit heeft sowieso als voordeel dat je er maar een klein scheutje, zo'n 10 ml van nodig hebt.  Ze zijn dus zuinig in gebruik en kennen de perfecte prijs-kwaliteitsverhouding.

Je doet de wasparfum in het bakje van de wasverzachter of op wasdrogerballen en zodra de was uit de wasmachine komt, komen de heerlijke aroma's je tegemoet. Ik kan het tegenwoordig niet laten om eerst even aan het wasgoed te snuiven, voordat ik het ophang. Zo lekker dat het ruikt! Zelfs een vriendin die niet zo van luchtjes houdt, is enthousiast. 

 

Ik zou iedereen willen aanraden het gewoon eens te proberen. Ik wed dat je daarna ook om bent en het net zo'n verrijking voor je wasgoed zult vinden als ik.

 

Ik ben benieuwd wat jouw favoriete geur wasparfum is. Laat me dat hieronder weten in een reactie!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.