Waarom de exclusieve geurstokjes met bergkristal zo geweldig zijn!

Gepubliceerd op 3 mei 2024 om 08:34

Waarom ik de exclusieve geurstokjes van Toussaint zo geweldig vind?

Ik begrijp dat het lastig is om producten met geur, zeker als je de geur nog niet kent, online gaat kopen. Zo twijfelde ik vorig jaar ook heel even toen ik voor het eerst de geurstokjes van Toussaint voorbij zag komen. Maar toen ik vorig jaar voor mijn verjaardag een flesje in de geur Amber cadeau kreeg voor mijn verjaardag, was ik verkocht. Ik had al eens meegedaan aan een winactie en toen een aantal van mijn vriendinnen dit zagen besloten ze een flesje voor me te bestellen. De geurstokjes zaten verpakt in een hele mooie zwarte cadeaudoos, voorzien van gouden letters (een feestje op zich) en toen ik deze openmaakte viel me meteen op hoe mooi het flesje van de geurstokjes was. Het stuk handgeslepen bergkristal was voorzien van een gouden randje wat het extra mooi maakte. en een hele luxe uitstraling gaf. Daarnaast was ik verrast door de warme en zoete ambergeur die uit het flesje opsteeg. Ik besloot contact te leggen met Toussaint (uit Friesland) en na een leuk gesprek met Lisa Toussaint spraken we af dat ik per 1 november '23 de geurstokjes mocht gaan verkopen. En zo is ook NienH ontstaan. Van oorsprong ben ik leerkracht remedial teacher (www.lerenmetnina.nl) enen ik ben dit er dus naast gaan doen, wat ik een super leuke combi vind. En dan geef ik ook nog typelessen aan kinderen en soms ook aan volwassenen (www.typenmetnina.nl)

Etherische oliën

Wat ik ook echt een voordeel vindt aan deze exclusieve geurstokjes met handgeslepen bergkristal is dat de inhoud gemaakt is van 100% etherische oliën. Daardoor verdampt het heel langzaam en kun je echt maanden (zeker een half jaar) met een flesje vooruit en de geuren zijn niet chemisch. Bovendien zijn er navullingen beschikbaar en is het flesje met het handgeslepen bergkristal al een lust voor het oog en een decoratiestuk op zich. Je zou het wanneer het leeg is zelfs nog leuk als vaasje kunnen gebruiken. Ik zou de uitstraling als hotel chique omschrijven en ook liefhebbers van edelstenen zijn fan van de geurstokjes. 

Verschillende geuren van de exclusieve geurstokjes

Vriendinnen die inmiddels ook een flesje van deze geurstokjes in huis hebben staan en niet zo goed tegen geuren kunnen, geven ook aan dat ze er geen hoofdpijn van krijgen in tegenstelling tot andere merken. En wat ik ook een leuke bijkomstigheid vind, is dat ik ook van mannen terug hoor dat ze het lekkere geuren vinden, terwijl deze vaak nog kritischer zijn als het op geurtjes aankomt. De geurstokjes zijn er in 4 verschillende geuren, namelijk de Tresor in Love, Grey Fresh, Green Tea en Amber.

 

Amber

Als je een flesje exclusieve geurstokjes wil bestellen zonder dat je het geroken hebt, dan zou ik de Amber adviseren. Deze is namelijk het meest 'neutraal' en ik heb nog nooit van iemand gehoord dat die deze niet lekker vond ruiken. Ik sta met mijn geurstokjes ook op markten en ik krijg alleen positieve reacties op de amber geur. De andere geuren zijn ook lekker, maar daar zijn mensen meestal wat meer uitgesproken over.  Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met op. Ik vind het leuk om je te adviseren. Ik kan zelfs tegen een onkostenvergoeding van 4,95 exclusief verzendkosten een proefdoosje maken met daarin 4 testers. Zo kun je het eerst eens uitproberen. Stuur me daarvoor een mailtje of een appje. Zie de contactgegevens.

 

Liefs Nina

NienH