Markten en events

Ik richt me vooral op de verkoop op markten en events? Waarom? Ik wil mijn klanten mijn enthousiasme kunnen overdragen en ze mijn producten laten voelen, ruiken en beleven. Zo weet ik zeker dat ze met een tevreden en zeker gevoel mijn producten kopen. 

Op markten en events verkoop ik de volgende producten:

- Geurstokjes  en geurkaarsen van Toussaint

-Aromadiffussers en etherische oliën van Geurwolkje

- Kleurrijke kaarsen van Dippy

-Wasparfums en wasdrogerballen  van Lavayette

- Sneakersieraden van Cheeky Chain Munchen

 

Ik ben altijd op zoek naar uitbreiding met 'nieuwe' originele en kwalitatief goede producten waar ik zelf enthousiast over ben. 

Agenda 2024

Vrijdag 22 maart: Ladiesnight Gildenbond Kaatsheuvel 

Maandag 1 april: Paasfestijn in Drunen

Zondag 14 april: Ibiza markt in Den Bosch

Zondag 21 april: Jaarmarkt in Dongen

Donderdag 2 mei: braderie op vakantiepark  Dierenbos in Vinkel

Zondag 19 mei: Pinksterbraderie Reusel 

Zondag 26 mei: Ibizamarkt Rotterdam Nesselande

Vrijdag 31 mei: Een gezellige avond vol muziek, kraampjes, modeshows en een loterij bij de Local Gym in Kaatsheuvel. Georganiseerd door Trendz by DualC (kaartjes €7,50 te koop bij de Local Gym of Trendz by DualC)

Zondag 30 juni: Anton Pieckfestijn in Kaatsheuvel

 

 

NIEUWS!!!

Vanaf 5 april '24 sta ik voortaan op de weekmarkt in Kaatsheuvel.

 

Waarom markten en events?

Natuurlijk heb ik ook een website met webshop, maar ik doe graag dingen waar ik blij van word en dat is onder andere mijn producten verkopen op markten en evens. Ik vind het namelijk leuk om in een persoonlijke ontmoeting mijn enthousiasme te kunnen overbrengen en aangezien alles wat ik verkoop met geuren te maken heeft is het voor mijn klanten natuurlijk ook prettig als ze mijn producten kunnen ruiken en ervaren. Zo kunnen mensen de juiste keuze maken wat betreft de geurstokjes met bergkristal, de luxe wasparfums en de wasmiddeldoekjes. De aroma diffussers van Geurwolkje en de geurkaarsen verkoop ik alleen in mijn directe omgeving en op markten en events. Check mijn agenda wanneer ik waar te vinden ben en dan zie ik je hopelijk snel!

Lees meer »