Wasparfum vs wasverzachter

Gepubliceerd op 18 mei 2024 om 15:37

Als je eenmaal met de Lavayette wasparfum hebt gewassen, wil je nooit meer anders. Hier lees je wat de voordelen van deze wasparfums zijn. 

 

Wat mij is opgevallen is dat veel mensen wasparfum nog niet kennen of er wel van gehoord hebben, maar het nog niet eerder gebruikt hebben. Maar geloof me, eenmaal aan de wasparfums wil je niet meer anders.

 

Waarom zou je wasparfum (en dan uiteraard de wasparfum van Lavayette) gebruiken?

De voordelen op een rijtje:

1. Het allergrootste voordeel van wasparfum ten opzichte van wasverzachter of waskorrels is dat de geur veel intenser is. Zeker de goede kwaliteit van Lavayette zal je verrassen en je versteld doen staan van hoe lekker je was ruikt. Ik krijg dat ook regelmatig terug van mensen en de klanten die bij mij gekocht hebben, komen dan ook vaak terug. 

2. De geur is niet alleen intenser, deze houdt veel langer aan. Dit komt omdat de wasparfums van Lavayette enorm geconcentreerd zijn. Veel meer dan waskorrels of wasverzachters.

3. Waskorrels kunnen restjes achter laten en wasverzachters zijn dan wel verzachtend voor je wasgoed, maar kunnen ook zorgen voor een sneller kleurverlies en een laagje vet op je kleding. Daar heb je bij de wasparfums geen last van.

 

Wasparfum geeft je kleding een enorm lekkere geursboost, het laat geen zeepresten achter en kan altijd gecombineerd worden met jouw favoriete wasmiddel. En wasparfum is zeker top in combinatie met de wasmiddeldoekjes van Lavayette.